Marc

Marc

Zaakvoerder

Marc bouwde meer dan dertig jaar lang stap voor stap het verzekeringsagentschap op. Hij maakte het tot een professioneel verzekeringsbedrijf waar alle cliënten welkom zijn. Zijn jarenlange ervaring, zijn liefde voor het vak en zijn bekommernis om zijn cliënten goed te dienen - zowel bij polisopmaak als bij schade - maakten het agentschap tot wat het vandaag de dag is.

marc.hasevoets@verz.kbc.be
Stijn

Stijn

Zaakvoerder

Stijn is van kinds af aan vertrouwd met verzekeringen. Na zijn grootvader en vader is hij de 3de generatie die zijn schouders onder dit agentschap zet. Na de studies financiën en verzekeringswezen startte hij in 2012 in het agentschap ‘Hasevoets Verzekeringen’, waar hij gepassioneerd uw verzekeringskwesties behandelt. Stijn staat zowel particulieren als KMO’s bij voor al hun verzekeringen.

stijn.hasevoets@verz.kbc.be
Valerie

Valerie

Dossierbeheerder

Valerie vervoegt sinds kort het team in ons verzekeringsagentschap. Met haar opleiding in het financie-en verzekeringswezen en haar jarenlange ervaring is zij de geknipte persoon om een passend antwoord te vinden op al uw vragen. ZIj staat u met raad en daad bij in zowel polis-als schadebeheer.

valerie.vanherk@verz.kbc.be
Pascalle

Pascalle

Dossierbeheerder

Pascalle is advocate van opleiding en heeft daarna ook als medewerker in een incassobureau gewerkt. Ze is 33 jaar, getrouwd en heeft 2 zoontjes. Gezien ze steeds een interesse gehad heeft voor verzekeringen, gaat ze vol passie deze nieuwe uitdaging aan. Graag zet ze dan ook mee haar schouders onder dit kantoor.

pascalle.schreurs@verz.kbc.be

de KBC-Cyberverzekering

Belgische ondernemingen blijken een aantrekkelijke partij voor cybercriminelen te zijn.

Uit marktonderzoek van Unizo is gebleken dat minstens 40% van de Belgische KMO’sreeds het slachtoffer werden van cybercriminelen.

Van zodra jouw onderneming…


Lees bericht

Steunmaatregelen voor ondernemingen en particulieren tijdens de coronacrisis

Enkele dagen geleden werd aangekondigd dat ondernemingen en particulieren financiële ondersteuning kunnen krijgen als ze in de problemen komen door de coronacrisis.

Ondernemingsklanten met vragen omtrent betalingsuitstel van hun verzekeringen…


Lees bericht