Haal de ondernemer in jezelf naar boven en neem een vliegende start!

Een eigen zaak starten en je eigen baas worden, het is en blijft een droom van velen..

Je eigen bedrijf starten tijdens de coronacrisis betekent ondernemen met een flinke portie lef en aanpassingsvermogen. Met grondige voorbereidingen en voldoende professionele begeleiding kan dit echter hét ideale moment zijn om je aan de sprong tot ondernemen te wagen..

KBC wil startende ondernemers alle mogelijke kansen geven. Neem zeker een kijkje op de KBC - starterswebsite via www.kbc.be/starters waar je veel informatie, inspiratie en tips & tricks kan terugvinden.

Om je een duwtje in de rug te geven, heeft KBC het BOOSTPACK voor starters gelanceerd. Dit is een pakket met interessante voordelen en kortingen op producten en diensten die je als startende ondernemer goed kan gebruiken. Zo kom je beter voorbereid aan de start.

Ons verzekeringsagentschap is dé uitgelezen partner om je successen te helpen verwezenlijken. Wij dragen er zorg voor dat alle ondernemingsrisico's in kaart worden gebracht zodat de realisatie van jouw droom werkelijkheid kan worden en de onderneming onmiddellijk voldoende beschermd is om veilig te starten, werken en groeien..

Jij onderneemt, wij verzekeren!

Advies nodig? Wij staan voor je klaar! Contacteer ons gerust voor een afspraak.