Steunmaatregelen voor ondernemingen en particulieren tijdens de coronacrisis

Enkele dagen geleden werd aangekondigd dat ondernemingen en particulieren financiƫle ondersteuning kunnen krijgen als ze in de problemen komen door de coronacrisis.

Ondernemingsklanten met vragen omtrent betalingsuitstel van hun verzekeringen of met andere verzekeringstechnische vragen mogen contact opnemen met ons kantoor. Wij overlopen graag met jou wat de mogelijkheden zijn.

Ondernemers die betalingsuitstel voor lopende kredieten willen aanvragen, verwijzen we graag door naar de expert oplossingen ondernemers van je KBC-bankkantoor of naar veelgestelde vragen omtrent corona op de website van KBC: www.kbc.be/ondernemen

Particulieren die aan de voorwaarden voldoen, kunnen maximaal zes maanden betalingsuitstel vragen voor hun hypothecair krediet. Na goedkeuring van die aanvraag kan er ook uitstel worden aangevraagd voor de schuldsaldoverzekering en de woningpolis. Voor bijkomende informatie kan je een kijkje nemen op de KBC-website bij de veelgestelde vragen over corona.

Verder hebben de federale en Vlaamse regering een resem steunmaatregelen uitgewerkt voor ondernemingen in moeilijkheden. Voor bijkomende informatie omtrent deze steunmaatregelen kan je terecht op de website van het Vlaams Agentschap voor Innoveren en Ondernemen: https://www.vlaio.be/nl/begeleiding-advies/moeilij...

Particulieren met vragen omtrent een eventuele tijdelijke werkloosheid kunnen terecht op de website van de RVA: www.rva.be. Ook voorziet de overheid een forfaitaire tegemoetkoming in de water-en energiefactuur voor tijdelijke werklozen.

Ons kantoor blijft voor al jullie vragen onverminderd bereikbaar via telefoon en email.

Wij wensen jullie veel goede moed en een goede gezondheid! #samentegencorona

Team Hasevoets Verzekeringen